Mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat.

Lax - salmo salar


skrivet den 23 sep av Admin, klockan:19:50
När vi ändå är inne och talar om detta med fisk vilket det nu har blivit ett antal inlägg om så tänkte jag att jag skulle passa på att ha med ett till. Detta inlägg kommer då nämligen att handla om lax. Lax är ju en fisk som anses vara en fin fisk om ni förstår vad jag menar. Nu är jag ju inget fan av fisk över huvud taget och lax är för mig personligen en fisk som har en mycket specifik smak. Jag själv kan inte tillaga lax på något speciellt sätt och detta har lett till att jag sällan köper det men när jag då var på en av restaurangerna i Fiskekyrkan så fanns det en rätt att välja på där det alltså var lax fast i currysås. Jag har då aldrig hört talas om den kombinationen innan och jag var skeptisk men det var hur gott som helst.

Just nu värderat 3.0 av 105 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt