Mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat.

Halv åtta hos mig


skrivet den 27 sep av Admin, klockan:21:04
Har ni sett det där programmet som heter Halv åtta hos mig? Detta är ett av mina absoluta favoritprogram som handlar om mat. För de som inte har sett det så kan jag berätta att det handlar om fyra personer som åker hem till varandra för att äta mat som någon av deltagarna har gjort. Det handlar om trerätters och många lagar verkligen restaurangmat som är hur god som helst. Deltagarna betygsätter varandras mat och i slutet av veckan så utser man en vinnare som vinner ett presentkort på mat. Recepten finns att hitta på hemsidan sedan så man kan själv testa att laga någon av dessa rätter och jag har provat en hel del av dem och alla har varit jättegoda. Har ni inte sett det här programmet tidigare så kan jag verkligen rekommendera det då det både är underhållande plus att man får en massa bra tips.

Just nu värderat 3.0 av 102 människor

  • Currently 3,029412/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt