Mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat, mat.

Mexikansk mat i Stockholm


skrivet den 30 nov av Admin, klockan:16:55

Har ni provat mexikansk mat från en så kallade food truck? Det är egentligen en matvagn som åker runt med mat med ett visst tema. Sist jag var i Stockholm provade jag att äta mat från en food truck som serverade mexikansk mat och tex mex med en svensk touch. Jag passade på att fråga dem lite om deras verksamhet när jag var där och köpte min mat. Det visar sig att nästan all deras mat lagas på beställning. Både för att garantera nylagad mat och för att veta ungefär hur mycket som kommer serveras. Vilket jag tycker låter väldigt bra, då slipper man slösa på mat i onödan som ändå bara kommer slängas. Att det även ordnade med catering med mexikansk mat till bröllop och fest tycker jag låter hur bra som helst.


Just nu värderat 3.1 av 98 människor

  • Currently 3,102041/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt